Voditelj in podjetnik: Duhovni trening za menedžerje

Lokacija

Datum/ura
Datum(i) - 29 Dec 2017 until 31 Dec 2017
17:30 - 17:30


Zate kot podjetnika/podjetnico in voditelja/voditeljico so večkrat bolj kot akademska znanja ključne osebnostne lastnosti in dobra psihofizična kondicija, ki ti pomagajo pri soočenju z vsakdanjimi izzivi.
A pogosto ti manjka stik s seboj, soočenje s cilji in z željami, ki nemirno migetajo v tvojih globinah. V stresu in vsakdanji naglici jih zatreš in prestaviš na enkrat drugič. Na jutri, ki morda nikoli ne pride.
Biti v stiku s seboj, tukaj in sedaj: to je vrhunski privilegij, ki si ga kot moder in preudaren voditelj ne smeš pustiti odvzeti. Nujen je za uspešno soočenje z življenjskimi in poslovnimi izzivi.
Jezuiti te vabimo, da skupaj odrinemo na globoko. Vsak v svojo notranjost, da se osebno, duhovno in poslovno prerodiš na posebej prilagojenem treningu. Strogi bomo in delovni, a zagotavljamo, da tudi uspešni. Na vikendu (začetne) ali tednu (nadaljevalne) askeze in tišine, ki ju občasno podjetnik nujno potrebuje, se boš soočil s svojimi talenti in strahovi, s svojimi mislimi, čustvi in telesom. In vrnil se boš nov in prerojen, voditelj in podjetnik.

Read in English

Datumi: 29. – 31. december 2017,

Nadaljevalni: 11. januar – 14. januar 2018

Kraj: Na čudovitem neznanem kraju Slovenije in Belgije

Tvoji trenerji: dr. Peter Rožič, DJ, dr. Jože Roblek, DJ in dr. Peter Knauer, DJ
Prijave na duhovni.trening@gmail.com ali 070-499-850

Naročite se

Prijavite se na naša e-obvestila.