Voditelj in podjetnik: Duhovni trening za menedžerje

Lokacija

Datum/ura
Datum(i) - 24 Feb 2017 until 26 Feb 2017
17:30 - 17:30


Zate kot podjetnika/podjetnico in voditelja/voditeljico so večkrat bolj kot akademska znanja ključne osebnostne lastnosti in dobra psihofizična kondicija, ki ti pomagajo pri soočenju z vsakdanjimi izzivi.
A pogosto ti manjka stik s seboj, soočenje s cilji in z željami, ki nemirno migetajo v tvojih globinah. V stresu in vsakdanji naglici jih zatreš in prestaviš na enkrat drugič. Na jutri, ki morda nikoli ne pride.
Biti v stiku s seboj, tukaj in sedaj: to je vrhunski privilegij, ki si ga kot moder in preudaren voditelj ne smeš pustiti odvzeti. Nujen je za uspešno soočenje z življenjskimi in poslovnimi izzivi.
Jezuiti te vabimo, da skupaj odrinemo na globoko. Vsak v svojo notranjost, da se osebno, duhovno in poslovno prerodiš na posebej prilagojenem treningu. Strogi bomo in delovni, a zagotavljamo, da tudi uspešni. Na vikendu (začetne) ali tednu (nadaljevalne) askeze in tišine, ki ju občasno podjetnik nujno potrebuje, se boš soočil s svojimi talenti in strahovi, s svojimi mislimi, čustvi in telesom. In vrnil se boš nov in prerojen, voditelj in podjetnik.

Read in English

Datumi: 24. – 26. februar 2017 ali 7. – 9. april 2017,

Nadaljevalni: 27. april – 1. maj 2017

Kraj: Na čudovitem neznanem kraju Slovenije

Tvoja trenerja: dr. Peter Rožič, DJ in dr. Jože Roblek, DJ
Prijave na ignacijevdom@gmail.com, www.jezuiti.si ali 051-613-374

Naročite se

Prijavite se na naša e-obvestila.