Odmev: Lep odmik za moške ob očetovski rani

odpuscanjeVeliko se nas je zbralo. Moških, očetov in nekaj fantov. Iskreno smo zaorali in dovolili, da nas resnica osvobaja in dela čudeže.

Odmevi:

“Zadovoljen sem z enkratnim vodenjem! To moški potrebujemo! Hvala za vse! Se še vidimo!”

“Hvaležen sem za odlično organizacijo in vodenje, za sproščen in nepridigarski odnos do nas ter za sposobnost, ki jo imate, da motivirate možakarje. Odgovornost, da kaj spremenim, je moja. Všeč mi je bil tudi urnik, ki je omogočal dovolj časa za osebno delo.”

“Spoznal sem, da šibkosti in slabosti mojega očeta niso bila njegova slabost, ampak odlika. Ugotovil sem, da sem v veliki meri spravljen s pokojnim očetom. Znova doživljam v sebi hvaležnost za življenje, družino, otroke in ženo. Spoznal sem, da sem odgovoren za svoja dejanja; da je moja moškost moč; da imam v družini ravno tako pomembno vlogo kot moja žena. Dobil sem nov pogum za svoje očetovstvo.”

“Kako premalo časa sem si v prvi polovici življenja vzel za sebe: za duhovno in duševno rast.”

“Zaradi preteklega odnosa z očetom v svojem življenju še sedaj delam stvari, ki so narobe in ki jih nočem. S pomočjo obravnavane teme in vprašanj se jih lažje zavem in se potem trudim, da jih izkoreninim. Drugi moški so mi dali moč.”

“Dobra moška družba. Aktualna tema. Spodbujen za naprej, kako biti moški in oče.”

“Spoznal sem, da moram iti naprej po tej poti, se soočiti s seboj, navkljub težki stiski, ki jo doživljam. Nisem sam. Hvala za duhovitost, humor, sprejetost. To mi je pomagalo. Je bilo kot oaza in balzam za dušo. Bog vodi moje življenje. Rad bi mu to še bolj dovolil in se prepustil njegovi volji in poslanstvu zame.”

“Šele ko si ranjen, lahko v polnosti izkusiš neizmerno Božjo ljubezen in usmiljenje.”

“Vili, hvala, da nam pomagaš postajati vedno boljši moški in očetje!”

“Voditelja jutranjega molitvenega sprehoda, sta bila odlična popestritev bogatega programa: hvala Jože, hvala Rok, za grad in za Ljubljano nekoliko drugače.”

“Da je še veliko dobrih mož na tem svetu, sem videl šele tukaj. Hvala Bogu. Upam, da še kdaj pridem. Srečanje je preseglo moja pričakovanja.”

2013-05-19T13:16:07+02:00

Kontaktne informacije

Koledar dogodkov

<< Feb 2020 >>
ptsčpsn
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1