Zaključili enoletno šolo odpuščanja

V nedeljo, 22. septembra smo v veliki hvaležnosti in veselju sklenili enoletno pot šole odpuščanja. 13 mož in žena, mladih in malo starejših, je pogumno, korak za korakom, stopalo po včasih lažji, spet drugič težji poti učenja ljubezni do sebe, bližnjega, sveta in Boga. Takole so strnili svoja doživljanja nekateri od udeležencev:

Za ŠO sem se odločila, ker sem v sebi nosila zamere, ki jih nisem znala, zmogla spustiti.

Z Božjo pomočjo,  z voditelji, s pripravljenim programom, z duhovno spremljevalko se je začela luščiti skorja in se je začelo mehčati srce. Spoznanje, da ni “konec sveta” ko pride preizkušnja, stiska, ampak da je vedno z menoj Gospod, ki me ima ZARES rad.  Odnos z Bogom se je v minulem letu spreminjal in postaja bolj oseben.

Šola odpuščanja je odlična pomoč za duševno in duhovno (o)zdravljenje človeka. Konkretno pomaga pri osebnostni in duhovni rasti. Vodi k Miru.

Hvala vsem, da tako veselično odstirate meglo z naših oči, nam točite čiste žive vode, nas imate preprosto radi. Za naprej bi se z veseljem dala tako lepo voditi – peljati moje življenje v zorenju za večnost, k svetosti nekajkrat letno.

Draga ekipa Šole odpuščanja!

Hvala za sočutje. Hvala za preprostost. Hvala za nevsiljivost. Hvala, ker niste prodajali receptov. Hvala, da ne strmite za uspehom. Hvala, da Bog ni več kipec, slika, podoba. Hvala, da nimam več samogovorov. S seboj sem prinesla močvaro neznane prisile in prosila za oddih. V naročju sem pestovala žalost za izgubljeno tolažbo. Vem, zakaj je vse v ogledalu, v uganki. Odhajam s hvaležnostjo do prepoznane ljubezni. Barbara

V šolo odpuščanja sem prišla zaradi nepredelane preteklosti. V letu dni, odkar jo obiskujem, sem se spoznala z določenimi telovadnimi orodji, če se izrazim v jeziku športnika, na katerih vsak dan vadim, takšen ali drugačen vidik odpuščanja. Z redno vadbo tudi uspehi ne izostanejo. Bogu hvala za to pot, tudi obema voditeljema za njuno odprtost in razumevanje. Posebno hvaležnost želim izraziti za njuno molitev, ki me je spremljala skozi vse leto. Bog lonaj in korajžno naprej!

2013-09-24T19:00:52+02:00

Kontaktne informacije

Koledar dogodkov

<< Feb 2020 >>
ptsčpsn
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1