ODMEV: VESELIMO SE V GOSPODU! – Silvestrovanje “nekoliko drugače”

korakiZbralo se nas je kar lepo število. Skoraj toliko jih je tudi odpovedalo. Lepo je skupaj vstopati v novo leto. Evharistija nas je ponesla v novo leto s pravo identiteto: Božji prijatelji, sogovorniki, sodelavci, sinovi in hčere, bratje in sestre. Res blagodejno in poživljajoče. Izkušnje udeležencev:

“Spoznala sem, da so z Bogom vsa bremena lažja in kako pomembna je podpora skupine in duhovnikov. Vsak od nas ima svojo težko življenjsko preizkušnjo, pomembno pa je, kako nanjo gledamo. Lepota je v majhnih stvareh, pozornosti, pogledu, nasmehu, besedi – samo odpreti se moramo Bogu, odpreti srce. Hvala p. Ivanu za razumevajoč in človeški, konkreten pristop, razgovor in spoved, ki ti poveča vero in zaupanje, da je z Božjo pomočjo vse mogoče, lažje. Hvala p. Viliju za duhovite razlage, a hkrati globoke življenjske resnice, ki nas spomnijo na iluzije o samopomembnosti. Zadovoljna sem s širino zastavljenega programa in z duhovno širino patrov ter udeležencev. Vesela družabnosti vseh udeležencev in odprtostjo: počutila sem se sprejeto. Hvala za sproščen in hkrati poglobljen način vodenja celotnega programa.”

“Začutila sem dotik Boga, čudovit občutek, mir. Prijetna družba: enake misli in želje. Dobri, dostopni in prijetni voditelji. Hvala vam! Naj vam Bog povrne za vse dobro.”

“Bog nas pogosto usmeri na pot, kamor se sami ne bi nikoli podali. Božja ljubezen je iznajdljiva in vedno znova prihaja naproti na tak način, da jo lahko sprejmem in mi daje odprto srce, da ji lahko prepustim malo več prostora v svojem življenju. Hvala za blagoslove, ki smo jih prejeli v teh dneh. Hvala za vero in zaupanje, da lahko opogumljeni vstopimo v leto, ki prihaja.”

“Bog me ima rad, kot si jaz še sanjati ne upam. Hvala celi ekipi za lep vikend!”

“Predstave so vir trpljenja, ker nikli ni tako, kot si predstavljam, da bo. Želim ostajati odprta za vse, kar pride v moje življenje, toda ne sama, ampak z Gospodom. Živeti sedanji trenutek v obilju Njegove ljubezni. Vesela sem čudovitih maš, dobre vsebine in vodenja, miru v domu, odprte skupine in vseh trenutkov v kapeli. Sproščenost in spontanost pri vodenju sta lastnosti, ki omogočata, da se vsi počutimo sprejeti, spoštovani, dragoceni. Hvala za pristnost v podajanju povabila k večji Bližini z Bogom.”

“Zaslutila sem, kaj pomeni moč zahvaljevanja, ki jo lahko živim v vsakdanjem življenju. Težava in greh je priložnost za rast in nov začetek. Odprl se mi je smisel našega življenja. Bog in njegova milost sta nam vedno na voljo, le dovoliti mu moramo in sprejeti. Namestitev doma je super. Vesela voditeljev in programa. Dovolj je bilo časa tudi za osebno delo in sproščenost, ples, petje, sprehod in pogovore. Hvala vsem za zaupanje in res lepe pogovore.”

“Ustavila sem se in se zavedala Božje navzočnosti v meni in v drugih. Ta program silvestrovanja nekoliko drugače imejte še naprej v vašem programu. Še posebej mi je bila všeč povezanost s papežem Frančiškom v vsakem premišljevanju in molitvi.”

“Bog me išče tam, kjer je moja štala. Tam, kjer sem grešen. Takrat On hrepeni po meni, tudi če se tega ne zavedam. S podajanjem snovi sem bila zadovoljna, s kančkom humorja. Tako mi je vse skupaj bolj seglo do srca.”

“Bog je res usmiljen do mene on do nas vseh. Čutim prav to: usmilil si se me, Gospod. Hvala Ti. Iz srca hvala, da ste odprti za Boga, da je lahko po vas spregovoril na moje srce in me vžgal zase. Hvala, da ste posredniki čudovite BOŽJE RESNICE iz katere črpam dan za dnem in brez teh BOŽJIH ROK in SRCA nočem več nikamor, nikamor, nikamor.”

“Spoznala sem, da nas Bog resnično ljubi. Brez njegove zastonjske ljubezni bi bili ubogi.”

“V zaupanju je ljubezen, v ljubezni je veselje, zdravje, moč, svoboda, pogum. Vse v enem, eno v vsem. V tem sproščenem in blagoslovljenem duhu naprej in hvala za vse. Tudi Slavici za dobro kuhinjo in lepo slovesno večerjo.”fork+in+the+road4

2015-01-02T19:50:07+02:00

Kontaktne informacije

Koledar dogodkov

<< Sep 2020 >>
ptsčpsn
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4