Odmev: Po Dv s postenjem

IMG_3150Začeli smo 13.9. in končali 22.9. 2013.

“Zadovoljna sem s postom, duhovnim vodstvom, s telovadbo in prostim časom. Spoznala sem, da sem v sedanjem trenutku vedno z Bogom. Spoznala sem razloge svoje zdravstvene težave. Zahvaljujem se gs. Karmen za dobro vodenje telesnega posta, p. Viliju za dobro duhovno vodstvo in humor.”

“Skupinsko delo ti da moč, upanje in ti pomnoži verov Jezusa Kristusa. Kar tu zmoremo, doma ne bi. Noben dopust,  nobena operacija, nobena zdravila, te ne ozdravijo tako, kot ti podarjeni dnevi od Boga, ki vzame nase vsako bolečino, trpljenje, ti obriše vsako solzo in te 1000x pozdravi.”

“Človek je resnično ustvarjen po Božji podobi. Ustvarjen je iz ljubezni, v ljubezni in za ljubezen. Nisem jaz lastnik svojega telesa, ampak je Bog. Saj želi prebivati v meni, hrepeni po tem, da bse mu odprem. On me je ustvaril, jaz pa mu želim služiti. Kar pa je nemogoče, če sem zazrta le v svoj popek. In tega sem se učila tu: dvigovati pogled k Njemu in ga slaviti v svojem telesu. Jaz sem Božja ljubljenka, dragocena sem Njemu. Zakaj ne bi bila tudi sebi? Iskrena hvala obema, za čas in izkušnje, ki sta jih delila z nami. Hvala za zgled in vse izgovorjene besede – niso padle na kamnita tla. Hvala pa tudi za vajino zaupanje. Bog vaju živi še na mnoga leta, da nas bosta še spreobračala, vodila in usmerjala k Bogu. Všeč mi je bilo branje SP odlomkov med večerjo, skpnii sprehodi in podelitve na zajtrku.”

“Odkrila sem pravo vero. Ljubezen do Boga in odpuščanje. Zelo sem zadovoljna.”

“V skupini je veliko lažje izvajati post, kot doma v družini. Vaše delo je zelo dragoceno zame in tudi zelo potrbno v sedanjem času.”

“Moja pričakovanja so presežena. Program je zame kot darilo za ozdravljenje telesa in za odpranje Bogu. Post je povazan z molitvijo. Zdaj bolj razumem: post, molitev in miloščino.”

IMG_3162

, , ,