Odmev: Duhovni trening za voditelje in podjetnike

Na duhovnih vajah sem se ustavil, živel brez telefona, emaila in stika z ostalimi. Naučil sem se prehranjevati, zahvaljevati, opazovati in okušati. Naučil sem se gledati svet okoli sebe.

                                                                             Direktor podjetja in politik na lokalni ravni

 

Potreben trening za vsakega človeka, ki želi polnejše življenje. Stori, kar je v tvoji moči in dopusti Bogu, da naredi kaj po tebi.

                                                                                                     Direktor družinskega podjetja

 

Vsak izmed nas se v življenju trudi po najboljši možni poti do uspeha. Definicija uspeha je relativna stvar in za vsakega izmed nas ima drugačen pomen. Velikokrat uspeh zamenjujemo s količino materialnih dobrin. Jahte, hiše, avtomobili, vodenje preko pozicije moči, manipulacija z drugimi ljudmi kot sredstvo za doseganje ciljev… Ljudje smo velikokrat pred skušnjavami in živimo vse preveč v zunanjem svetu, zanemarjamo notranji svet in ga odrinjamo stran. Preko duhovnega treninga sem zopet po dolgem času spoznala svoj notranji mir, okusila svobodo življenja ter moč Boga, ki je neizmerna. Začutila sem njegovo ljubezen, ki je bila dolga leta pozabljena in odrinjena iz mojega življenja.

                                       Direktorica financ in prodaje podjetja z več kot 250 zaposlenih

 

Na duhovni trening sem prišla s povsem drugimi pričakovanji. Vikend jih je več kot presegel. Hvaležna sem, da obstaja možnost, kjer se lahko ustavim, ponovno najdem svoj fokus, odkrivam svoje delo in duhovnost, ki sta čedalje bolj povezana. Mislim, da mora to postati obvezna izkušnja podjetnika, 1-2 krat letno! Potrebno se je ustaviti, ugasniti IT opremo … in se oglasiti na duhovno WI-FI! Le tako lahko preverim, kdo sem, kje sem in kam grem.

                                                                                                                  Direktorica podjetja