30. decembra - 01. januarja

Za vse, ki se želite v odmiku zbranosti ozreti na minulo leto in v Božji luči razločiti katere so vaše prioritete v novem letu. V prijateljskem ozračju si bomo podelili izkušnjo preteklega leta in naše upe za prihodnje leto. Prehod v novo leto je poseben čas milosti, če se uspemo ustaviti in ga okušati tudi v skupni evharistiji (ki pomeni ‘zahvala’). Šele takrat nas more dohiteti vse tisto dobro, kar nam je bilo dano preko leta, pa tega nismo niti opazili. Šele takrat more naše srce napolniti hvaležnost in zaupanje v Boga in ljudi, ki nam bodo dani na pot življenja v prihodnjem letu.
Prvi dan se program prične z zbiranjem in nastanitvijo ob 19.uri, zadnji dan pa zaključimo ob 10. uri dopoldne. Cena bivanja in prehrane za en dan programa znaša 35 EUR (skupno torej 35 x število dni programa).

Vodita p. Mio Kekić DJ in p. Janez Poljanšek DJ.

  27. januarja - 29. januarja

  Si upaš – popotovati v neznano deželo, kjer šepeče Božja govorica? Tam je pot, ki jo lahko odkriješ le sam. Z vsakim korakom tja vadiš osvajanje enega najvažnejših ciljev: kako biti v stiku z Bogom. Vse, kar potrebuješ, je le tvoja pripravljenost in iskrena želja.
  Prvi dan se program prične z zbiranjem in nastanitvijo med 17.30 in 18.30, zadnji dan pa zaključimo s kosilom, do 14. ure. Cena bivanja in prehrane za en dan programa znaša 35 EUR (skupno torej 35 x število dni programa).

  Vodi p. Mio Kekić DJ.

   14. marca - 14. aprila

   V Ignacijevem domu duhovnosti ponujamo možnost enomesečnih duhovnih vaj za redovnice, redovnike, duhovnike in druge, ki bi radi odrinili na globoko in osvežili ter poglobili svojo ljubezen do Gospoda. To je lahko lepa priložnost za kratko “sobotno leto”, čas počitka, refleksije, prečiščevanja namenov, novega zagona. Duhovno spremljanje v tem času je povsem individualno.
   Za več informacij glede načina dela in poteka tridesetdnevnih duhovnih vaj je potreben predhoden pogovor z voditeljem oz. spremljevalcem duhovnih vaj.

   Vodi p. Janez Poljanšek DJ.

    

    1 2 3 4