Si podjeten, podjetna? Duhovni trening za voditelje & menedžerje

Lokacija
Ignacijev dom

Datum/ura
Datum(i) - 28 Jul 2017 do 30 Jul 2017
17:00 - 19:00


Duhovni trening za menedžerjeZate kot podjetnika/podjetnico in voditelja/voditeljico so večkrat bolj kot akademska znanja ključne določene osebnostne lastnosti in dobra psihofizična kondicija, ki ti pomagajo pri soočenju z vsakdanjimi izzivi.
Pogosto nam manjka stik s seboj, soočenje s cilji in z željami, ki nemirno migetajo v tvojih globinah in kdaj pa kdaj hočejo na plano. V stresu in vsakdanji naglici jih zatremo in prestavimo na enkrat drugič. Na jutri, ki morda nikoli ne pride.
Biti v stiku s seboj, najti se v lastnih globinah, živeti tukaj in zdaj – to je vrhunski privilegij, ki si ga moder človek ne pusti odvzeti. Nujen je za uspešno soočenje z življenjskimi in poslovnimi prelomnicami.
Jezuiti vabimo, da skupaj in vsak sam odrinemo na globoko. Vsak v svojo notranjost, da se osebno, duhovno in poslovno prerodimo na posebej prilagojenem duhovnem treningu. Z nami bo tudi maratonski trener. Strogi bomo in delovni, a zagotavljamo, da tudi uspešni. Na vikendu askeze in tišine, ki ju občasno podjetnik nujno potrebuje, se boš soočil s svojimi talenti in strahovi, s svojimi mislimi, čustvi in telesom. In vrnil se boš nov in prerojen, voditelj in podjetnik.

Tvoja trenerja: dr. Peter Rožič, DJ in dr. Jože Roblek, DJ
Datumi: 16.-18. junij in 28.-30. julij 2017
Prijave na duhovni.trening@gmail.com ali 070-499-850                       Read in English

Naročite se

Prijavite se na naša e-obvestila.