21.november - 07.januar

Način: vsakodnevna polurna osebna molitev z Božjo besedo ter tedensko srečevanje v skupini (ko podeliš svoje izkušnje teh molitev ter prejmeš navodila za naslednji teden). Priporočeni so tudi osebni pogovori z molitvenim spremljevalcem/spremljevalko.

Človek je od Boga obiskano bitje. Zaslutiti ljubeče hrepenenje Boga po srečanju s slehernim človekom, pripraviti v srcu prostor za Božji obisk, prepoznati Božje obiskovanje – to bo naša pot v ADVŽ.

Pogosto se obračamo na Gospoda izhajajoč iz tega, kar so naše osebne življenjske potrebe. Še bolje pa je, da dvignemo pogled k njemu in poslušamo njegovo Besedo, da spoznamo in se odpremo temu, kar nam On prinaša.

Pogosto želimo, naj se Bog vključi v našo zgodbo, kot jo imamo začrtano. Še bolje pa je, da se pustimo vključiti v Božjo zgodbo, torej v zgodbo odrešenja. Gospod pozna pot odrešenja za vsakogar. Gospod vsakogar gleda v horizontu odrešenja.

ADVŽ potekajo v Ljubljani in po drugih krajih po Sloveniji. Omogočena bo tudi virtualna skupina, torej srečevanje po zoomu. Več o programu.

Vodi p. Milan Bizant DJ s sodelavci


    Za več informacij lahko kontaktirate voditelja: milan.bizant@rkc.si