21.april - 23.april

Preveč hitimo in zato je res prav in dobro, da se ustavimo in najdemo stik s seboj in z vsem, kar nam je podarjeno – in s tem stik z Bogom, Darovalcem. Tako naše srce zaživi v okusu hvaležnosti.

Arhiv IDD

Mnogo prejemamo! Kaj vse smo že prejeli v življenju! V tem programu si bomo vzeli čas za spominjanje tega. Učili se bomo prepoznavati Božje darove in gojiti hvaležno srce pred Bogom – kar je nekaj najbolj dragocenega (in preprostega), kar moremo sploh v življenju živeti in okušati.

Način programa: Program bo potekal pretežno v tišini, da bo omogočeno čim bolj osebno delo (osebna molitev, razmišljanje). Po predavanjih (eno dopoldne in eno popoldne) bo čas za molitev (udeleženci/ke naj prinesejo Sveto pismo, zvezek za pisanje). Dovolj časa in prilike bo za počitek, sprehod, itd. Pred zajtrkom, kdor bo želel, možnost skupne meditativne poti v naravo, na grič ljubljanskega gradu. Bo tudi možnost za osebni pogovor, spoved. Program se začne v petek z večerjo in se konča v nedeljo s kosilom.

Vodi p. Milan Bizant DJ

Več informacij milan.bizant@rkc.si


    Prvi dan se program prične z zbiranjem in nastanitvijo med 17.30 in 18.30, zadnji dan pa zaključimo s kosilom, do 14. ure. Cena bivanja in prehrane je 70 evrov na osebo.