Datum
09.09.2022 - 20.06.2023


Odnosi so ena najlepših, pa tudi najtežjih dimenzij človekovega življenja. Kadar se v njih dobro počutimo, so vir sreče tako za nas kot za našo okolico.

Žal pa smo prav v odnosih mnogokrat tudi ranjeni. Takšne rane, še zlasti, če so globoke, potrebujejo posebno skrb in nego, saj zaznamujejo celotno našo bitje. Vplivajo tako na odnos do človeka, ki nas je ranil, kakor tudi na naš odnos do sebe, drugih ljudi, do sveta na splošno in do Boga. Takšne rane more pozdraviti le odpuščanje. Čeprav je odpuščanje Božja milost, pa vendar zahteva sodelovanje človeka. Je proces, ki se ne more začeti, če vanj zavestno in svobodno ne vstopimo.

Šola odnosov in odpuščanja je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoje odnose in/ali  vstopili v proces odpuščanja. Enoletni program obsega: dva duhovna vikenda, dvanajst 3-urnih delavnic, približno na tri tedne, domače delo po navodilih in osebno duhovno spremljanje.

Izvajanje
Od septembra 2022 do junija 2023, začetni vikend: od 9. do 11. septembra 2022, nadaljevalni vikend: od 14. do 16. aprila 2023.
Popoldanske delavnice: vsake tri tedne, torek od 17. do 20. ure
Osebno duhovno spremljanje: po dogovoru enkrat mesečno.

Vodi Sonja Pungertnik

Prispevek, ki vključuje tudi bivanje in prehrano v času duhovnih vikendov, je 350 EUR, možnost plačila na obroke. Rok za prijavo je 5. september. Podrobneje o vsebini programa lahko preberete na tej povezavi, za več informacij pa pokličite na 064258828.