20.september - 30.april

Odnosi so ena najlepših, pa tudi najtežjih dimenzij človekovega življenja. Kadar se v njih dobro počutimo, so vir sreče tako za nas kot za našo okolico. Žal pa smo prav v odnosih mnogokrat tudi ranjeni. Takšne rane, še zlasti, če so globoke, potrebujejo posebno skrb in nego, saj zaznamujejo celotno našo bitje. Vplivajo tako na odnos do človeka, ki nas je ranil, kakor tudi na naš odnos do sebe, drugih ljudi, do sveta na splošno in do Boga. Takšne rane more pozdraviti le odpuščanje. Čeprav je odpuščanje Božja milost, pa vendar zahteva sodelovanje človeka. Je proces, ki se ne more začeti, če vanj zavestno in svobodno ne vstopimo.

Program se izvaja od oktobra do konca aprila in je namenjen vsem, ki bi radi izboljšali svoje odnose (👉🏻pričevanja udeležencev). Enoletni program obsega:

  • dva duhovna vikenda: 4.-6. oktober 2024 in 7.-9. februar 2025
  • 13 tri-urnih delavnic na štirinajst dni, ob torkih, 17.-20. ura
  • domače delo (priporočeno 30 minut na dan)
  • osebno duhovno spremljanje po dogovoru

Vodita Sonja Pungertnik in Tatjana Hudomalj

Prispevek, ki vključuje tudi bivanje in prehrano v času duhovnih vikendov, je 350 EUR, možnost plačila na obroke. Rok za prijavo je 20. september. Podrobneje o vsebini programa lahko preberete na tej povezavi, za več informacij pa pokličite na 064258828.