Šola odnosov in odpuščanja
Odnosi so ena najlepših, pa tudi najtežjih dimenzij človekovega življenja. Kadar se v njih dobro počutimo, so vir sreče tako za nas kot za našo okolico. Žal pa smo prav v odnosih mnogokrat tudi ranjeni. Šola odnosov in odpuščanja je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svoje odnose in/ali vstopili v proces odpuščanja.
8. oktober 2021 – junij 2022
Vodita p. Ivan Platovnjak in Sonja Pungertnik

Osnove duhovnosti in duhovnega spremljanja
Duhovnost je stvar duha, je iskanje lepega, dobrega in pomenljivega. V programu se poglabljamo v skrivnosti molitve, Božje besede, pristnih medsebojnih odnosov. Udeleženci programa se bodo dotaknili tudi osnov duhovnega spremljanja.
4. oktober 2021 – 22. junij 2022
Vodi ekipa IDD

Celoletne duhovne vaje v vsakdanjem življenju (DVŽ): Videti vse novo v Kristusu
V programu celoletnih duhovnih vaj se udeleženci zavežejo vsakodnevni (polurni) molitvi ob Božji besedi, srečanju skupine na dva tedna ter rednemu osebnemu duhovnemu spremljanju. Ker letos praznujemo 500-letnico spreobrnjenja Ignacija Lojolskega, avtorja Duhovnih vaj, nas bo skozi leto spremljal tudi njegov lastni življenjepis.
12. oktober – maj 2022
Vodi p. Janez Poljanšek DJ s sodelavci

Biblična skupina
Tema: Sveto pismo in teologija zaveze
Kaj nam Bog sporoča, ko hoče biti z nami v zavezi, bomo odkrivali ob tematskem branju Svetega pisma pod ključem zaveze. Ob tem se bomo naslanjali na odkritja znanega biblicista Scotta Hahna ter drugih raziskovalcev te največje knjige človeštva.
Program se izvaja vsak drugi in četrti ponedeljek v mesecu od 19. 30 do 21. ure. Prijaviti se je mogoče do 1. septembra.
13. september 2021 – 13. junij 2022
Vodi p. Mio Kekić DJ