Podprite nas

Ignacijev dom duhovnosti deluje po zaslugi prijateljev: donatorjev – dobrotnikov, prostovoljcev in članov molitvene družine. Veseli smo vsakega, ki se pridruži našemu domu. Zato iskrena hvala in velik blagoslov vsem pripravljenim pomagati pri uresničevanju našega poslanstva.

Postanite prijatelj/ica Ignacijevega doma duhovnosti! KAKO? V kolikor ob naših dejavnostih začutite željo, da nas podprete po svojih močeh, lahko:

A) Sodelujete kot prostovoljec/ka z nesebično pomočjo pri naših dejavnostih.

B) Z nami sklenete donatorsko pogodbo.

Ulica stare pravde 11, Ljubljana
TRR št.: SI56 0201 4025 5652 582
Sklic: SI00 78500-100

C)  Darujete 0,5 % vaše dohodnine. Vsi imamo možnost odločanja o svoji dohodnini. Do 0,5 % lahko namenite eni izmed organizacij iz seznama upravičencev do donacije dohodnine, sicer sredstva prepustite državnemu proračunu. To za vas ne pomeni nobenega dodatnega stroška, le sredstva namenite organizaciji, katere delo želite podpreti. Natisnite obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

D) Postanete del  molitvene družine. Molitev nas druži z Bogom in med seboj. Mnogokrat je prav molitev tista, preko katere se lahko najbolj približamo sočloveku in mu pomagamo. Dom potrebuje takih molivcev, ki verjamejo v moč molitve in so pripravljeni naša prizadevanja vsak dan prinašati pred Boga.

Prav vseh se spominjamo vsak dan v molitvi in prosimo milostljivega Boga, da bi uslišal vaše prošnje. Vsako sredo ob 19. uri darujemo sv. mašo v Marijini kapeli pri sv. Jožefu za vas in vse vaše potrebe, da bi jih Bog milostno blagoslavljal na vaših poteh življenja. Sodelavci Ignacijevega doma si  želimo, da bi bili naši programi  cenovno dostopni vsakomur. Vzdrževanje doma in plačilo obratovalnih stroškov je precej velik izdatek, ki ga ne moremo pokriti zgolj s sredstvi, pridobljenimi iz lastne dejavnosti. Zato smo odvisni od nesebične pomoči ljudi, ki nam pri tem pomagate. Bog naj vam poplača stokratno že v tem življenju!

Za več informacij se obrnite na recepcijo, tel.: 051 613 374 ali pa nam pišite na mail doma info@ignacijevdom.si.

vintage wedding dresses uk