Datum
09.07.2021 - 11.07.2021


Kako si urediti navade in sprejemati prave odločitve v življenju? Za zdravje, študij, zaposlitev, družino, poklic … in katera sredstva uporabiti? Kakšno vlogo imajo pri tem moje želje, misli, izkušnje, pa mnenja drugih … in, nenazadnje, vrednote, oziroma vera in Bog?

V 7-tedenskem poletnem programu lahko spoznate in osebno preizkusite osnove metode Duhovnih vaj, ki jo je v renesansi oblikoval sv. Ignacij Lojolski, danes pa jo uporabljajo ljudje različnih poklicev in stanov po vsem svetu.

 

Poleg vsakdanjih osebnih vaj program vsebuje:

  • 4x osebni duhovni pogovor v Ignacijevem domu duhovnosti, v Ljubljani (ali po spletu): na začetku (med 9. in 12. julijem), nato še 3x po dogovoru;
  • 3x srečanje skupine, predvideni datumi: četrtek 15. julij, četrtek 29. julij, četrtek 19. avgust;
  • 3-dnevni umik v tišino, 26.−29. avgusta (od četrtka do nedelje).

Program je namenjen osebam od 17. do 50. leta starosti, predvsem začetnikom v (krščanski) duhovnosti. Posameznike pripravlja na ignacijanske duhovne vaje oziroma zahtevnejše programe Ignacijevega doma duhovnosti, uvede jih v duhovno spremljanje ali pomaga individualno zastaviti osebne procese, ki bodo trajali še dalj časa (npr. postopke glede osebne odločitve, iskanje poti iz krize, ipd.). Cena programa, ki vključuje tudi bivanje v času duhovnega vikenda, je 150 .

Vodi p. Mio Kekić DJ.