Datum
15.07.2022 - 11.09.2022


Kako si urediti navade in sprejemati prave odločitve v življenju? Za zdravje, študij, zaposlitev, družino, poklic… in katera sredstva uporabiti? Kakšno vlogo imajo pri tem moje želje, misli, izkušnje, pa mnenja drugih … in, nenazadnje, vrednote, oziroma vera in Bog? V 7-tedenskem poletnem programu lahko spoznate in osebno preizkusite osnove metode Duhovnih vaj, ki jo je v renesansi oblikoval sv.Ignacij Lojolski, danes pa jo uporabljajo ljudje različnih poklicev in stanov po vsem svetu. Poleg vsakdanjih osebnih vaj program vsebuje:

• 4x osebni duhovni pogovor v Ignacijevem domu duhovnosti, v Ljubljani (ali po spletu): na začetku (med 15. in 17. julijem’22), nato še 3x po dogovoru;
• 4x srečanje skupine, predvideni datumi: četrtek 21. julij, 04., 18. in 25. avgust’22;
• ter vikend umik v tišino 09.−11. septembra 2022.

Program je namenjen osebam od 17. do 50. leta starosti, predvsem začetnikom v (krščanski) duhovnosti. Posameznike pripravlja na ignacijanske duhovne vaje oziroma zahtevnejše programe Ignacijevega doma duhovnosti, uvede jih v duhovno spremljanje ali pomaga individualno zastaviti osebne procese, ki bodo trajali še dalj časa (npr. postopke glede osebne odločitve, iskanje poti iz krize, ipd.).

Vodi p. Mio Kekić DJ

Prispevek, v katerega je vključeno tudi bivanje in prehrana v času duhovnega vikenda, znaša 150 EUR.